• Specials

 • Even voorstellen.....

   

  Kelly is mijn naam ben 24 jaar jong. De afgelopen 2.5 jaar heb ik gewerkt in een Barbershop in Amsterdam, en mij gespecialiseerd in het Barber vak, knippen van heren en modelleren/trimmen van baarden.. Nu weer terug bij Hairpoint waar mijn carrière begon. U kunt online bij mij een afspraak inboeken voor knippen, of in combinatie met volledige baard treatment. Ook kunt u een short baard treatment boeken. Mocht u toch geknipt willen worden door een collega, kunt u altijd bij mij een afspraak maken voor u baard.

  Tot snel Kelly

 • Vanavond kondigde demissionair premier Rutte tijdens de persconferentie aan dat de mondkapjesplicht in alle publieke ruimtes en voor de contactberoepen opnieuw wordt ingevoerd. Dit geldt voor onze medewerkers en klanten. De nieuwe regels gaan in op zaterdag 6 november en zijn aanvullend op de al geldende regels.

 • BALAYAGE PACKAGE 1

  Perfect voor als het je eerste keer is  Wat zit er in? Uiteraard een consult en een Balayage op maat gemaakt voor jou. We gebruiken Arkitekt om je haar in een goede conditie te houden. We geven je een Zone toning om meer diepte te krijgen bij je aanzet en tonen je punten voor een gepersonaliseerde kleur. Je gaat ook geknipt en geföhnd de salon uit. 

  Duur van de behandeling: 3.5 uur 

 • BALAYAGE PACKAGE 2

  Deze is het beste als je een goede refresh wil. We doen een Balayage en zetten hem weer wat hoger voor je zodat je kleur weer helemaal ready to shine is. We gebruiken weer Arkitekt om je haar in een goede conditie te houden. We geven je een Zone Toning om weer meer diepte te krijgen bij je aanzet en zetten weer een toner over je punten.

  Duur van de behandeling: 3 uur

 • BALAYAGE PACKAGE 3

  We zetten doormiddel van een toupeer techniek plaatsen we je Balayage aan de voorkant weer wat hoger en zetten ook weer wat extra lichte plukken in je vorige Balayage. We plaatsen weer een Zone toning voor diepte en er gaat een toner over je punten. We gebruiken weer Arkitekt en uiteraard weer een super mooi geföhnde look dat je gelijk door kan naar een feest.

  Duur van de behandeling: 3 uur

   

 • BALAYAGE PACKAGE 4

  Je krijgt een Zone toning, toner over je punten en Arkitekt en een blowout. Wat anders heb je tussendoor nodig?

  Duur van de behandeling: 1,5 uur

 • Specials 

  balayage