• Mounir Color

 • Find Out Our New Mounir Products.

 • Be courageous, be unique, be transformed

 • mounir

 • Mounir

 • mounir

 • ARKITEKT HAIR BUILDER

  Herstelt schade, herstelt het haar. De Arkitekt is de eerste stap om de vitaliteit van je haar te herstellen door de diepe innerlijke banden te beschermen, te herstellen en te versterken. Activeer de natuurlijke afweer van je haar door vocht op cellulair niveau vast te houden en het met proteïne te injecteren. Gezonder haar betekent haar dat zichzelf kan verdedigen. De Arkitekt geeft je haar het gereedschap om zijn fundering weer op te bouwen en sterker dan ooit terug te veren.
 • Mounir color  

  MOUNIR THE REVOLUTION

  ARKITEKT HAIR BUILDER

  Mounir color: Herstelt schade, herstelt het haar. De Arkitekt is de eerste stap om de vitaliteit van je haar te herstellen door de diepe innerlijke banden te beschermen, te herstellen en te versterken. Activeer de natuurlijke afweer van je haar, door vocht op  niveau vast te houden en het met proteïne te injecteren. Gezonder haar betekent haar dat zichzelf kan verdedigen. De Arkitekt van Mounir geeft je haar het gereedschap om zijn fundering weer op te bouwen en sterker dan ooit terug te veren.

  About Mounir color: SHAMPOOS MTB & MMS

  Verwijder de ongewenste gele en oranje tinten uit je haar. MTB- en MMS-shampoos zijn speciaal ontworpen voor blond, grijs en zilverkleurig haar en helpen u onmiddellijk ongewenste koperachtige ondertonen tegen te gaan om u de helderste look ooit te geven! Schitterende zichtbare resultaten, zelfs na eenmalig gebruik.

  VIOLET
  BLEACH POWDER

  De ruggengraat van de revolutie is dit blondeerpoeder. De sleutel tot het ontrafelen van de geheimen van Mounir is het hulpmiddel om de gewenste blondine te bereiken met minimale schade aan het haar. De textuur van het product is geweldig om te gebruiken in folies of als losse hand. Geweldig product om u te helpen een kleurenmeester te worden en een geweldig hulpmiddel voor transformatoren.
  Geformuleerd voor het beste om het beste te bereiken. Voor info over Mounir kleurproducten mag je contact opnemen met onze salon hairpoint Haarlem Gedempte Oude Gracht 83

  OXIDIZING
  EMULSION CREAM

  Te gebruiken door te mengen met de kleuren en het bleekpoeder. Mounir heeft onvermoeibaar gewerkt om het extra speciaal te maken om glans te creëren en de kleur extra glad, zacht en gehydrateerd te maken tijdens kleur- en bleekbehandelingen. Oxiderende lotion is zo zacht dat je mooie tinten kunt krijgen en de structuur van het haar kunt behouden.
  About Mounir Color
  http://mounir.com