023 532 76 40
Selecteer een pagina

Mounir Color

Mounir color

MOUNIR THE REVOLUTION

ARKITEKT HAIR BUILDER

Mounir color Arkitekt: Herstelt schade,  en herstelt het haar. De Arkitekt is de eerste stap om het haar te herstellen door de diepe innerlijke banden te beschermen, te herstellen en te versterken. Activeer de natuurlijke afweer van je haar, door vocht op  niveau vast te houden, en het met proteïne te injecteren. Gezonder haar betekent, haar dat zichzelf kan verdedigen. De Arkitekt van Mounir geeft je haar het gereedschap om zijn fundering weer op te bouwen en sterker dan ooit terug te veren.
About Mounir shampoo
Mounir color shampoo MTB verwijder de ongewenste gele en oranje tinten uit je haar. MTB- en MMS-shampoos zijn speciaal ontworpen voor blond, grijs en zilverkleurig haar en helpen u onmiddellijk ongewenste koperachtige ondertonen tegen te gaan om u de helderste look ooit te geven! Schitterende zichtbare resultaten, zelfs na eenmalig gebruik.
VIOLET
BLEACH POWDER
Het beste product is ons  blondeer poeder.  Het product geeft minimale schade aan het haar. De textuur van het product is geweldig om te gebruiken in folies of als losse hand. Geweldig product om ons te helpen om  perfecte blond tinten te creëren.
Geformuleerd voor het beste om het beste te bereiken. Voor info over Mounir color kleurproducten mag je contact opnemen met onze salon hairpoint Haarlem Gedempte Oude Gracht 83
OXIDIZING
EMULSION CREAM
Te gebruiken door te mengen met de kleuren en het bleekpoeder. Mounir heeft onvermoeibaar gewerkt om het extra speciaal te maken om glans te creëren en de kleur extra glad, zacht en gehydrateerd te maken tijdens kleur- en bleekbehandelingen. Oxiderende lotion is zo zacht dat je mooie tinten kunt krijgen en de structuur van het haar kunt behouden.