• Mounir Color

 • Even voorstellen.....

   

  Kelly is mijn naam ben 24 jaar jong. De afgelopen 2.5 jaar heb ik gewerkt in een Barbershop in Amsterdam, en mij gespecialiseerd in het Barber vak, knippen van heren en modelleren/trimmen van baarden.. Nu weer terug bij Hairpoint waar mijn carrière begon. U kunt online bij mij een afspraak inboeken voor knippen, of in combinatie met volledige baard treatment. Ook kunt u een short baard treatment boeken. Mocht u toch geknipt willen worden door een collega, kunt u altijd bij mij een afspraak maken voor u baard.

  Tot snel Kelly

 • Vanavond kondigde demissionair premier Rutte tijdens de persconferentie aan dat de mondkapjesplicht in alle publieke ruimtes en voor de contactberoepen opnieuw wordt ingevoerd. Dit geldt voor onze medewerkers en klanten. De nieuwe regels gaan in op zaterdag 6 november en zijn aanvullend op de al geldende regels.

 • Find Out Our New Mounir Products.

 • Be courageous, be unique, be transformed

 • ARKITEKT HAIR BUILDER

  Herstelt schade, herstelt het haar. De Arkitekt is de eerste stap om de vitaliteit van je haar te herstellen door de diepe innerlijke banden te beschermen, te herstellen en te versterken. Activeer de natuurlijke afweer van je haar door vocht op cellulair niveau vast te houden en het met proteïne te injecteren. Gezonder haar betekent haar dat zichzelf kan verdedigen. De Arkitekt geeft je haar het gereedschap om zijn fundering weer op te bouwen en sterker dan ooit terug te veren.
 • Mounir color

  MOUNIR THE REVOLUTION

  ARKITEKT HAIR BUILDER

  Mounir color Arkitekt: Herstelt schade,  en herstelt het haar. De Arkitekt is de eerste stap om het haar te herstellen door de diepe innerlijke banden te beschermen, te herstellen en te versterken. Activeer de natuurlijke afweer van je haar, door vocht op  niveau vast te houden, en het met proteïne te injecteren. Gezonder haar betekent, haar dat zichzelf kan verdedigen. De Arkitekt van Mounir geeft je haar het gereedschap om zijn fundering weer op te bouwen en sterker dan ooit terug te veren.
  About Mounir shampoo
  Mounir color shampoo MTB verwijder de ongewenste gele en oranje tinten uit je haar. MTB- en MMS-shampoos zijn speciaal ontworpen voor blond, grijs en zilverkleurig haar en helpen u onmiddellijk ongewenste koperachtige ondertonen tegen te gaan om u de helderste look ooit te geven! Schitterende zichtbare resultaten, zelfs na eenmalig gebruik.
  VIOLET
  BLEACH POWDER
  Het beste product is ons  blondeer poeder.  Het product geeft minimale schade aan het haar. De textuur van het product is geweldig om te gebruiken in folies of als losse hand. Geweldig product om ons te helpen om  perfecte blond tinten te creëren.
  Geformuleerd voor het beste om het beste te bereiken. Voor info over Mounir color kleurproducten mag je contact opnemen met onze salon hairpoint Haarlem Gedempte Oude Gracht 83
  OXIDIZING
  EMULSION CREAM
  Te gebruiken door te mengen met de kleuren en het bleekpoeder. Mounir heeft onvermoeibaar gewerkt om het extra speciaal te maken om glans te creëren en de kleur extra glad, zacht en gehydrateerd te maken tijdens kleur- en bleekbehandelingen. Oxiderende lotion is zo zacht dat je mooie tinten kunt krijgen en de structuur van het haar kunt behouden.