• Bij ons zijn mondkapjes verplicht bij binnenkomst. Dank u voor de medewerking.

 • book online
   
   
 • Noir Stockholm

 • Noir Stockholm

  Tijdens de ontwikkeling van het merk Noir Stockholm waren we op zoek naar de perfecte combinatie van stijl en verzorging. 

  We besloten om geen concessies te doen: niet aan de verzorgende eigenschappen van de producten en ook niet aan de functionaliteit. In ons werk zijn we hartstochtelijke perfectionisten. We streven er altijd naar om iets anders te doen, iets beters. Iets nieuws. We wilden die filosofie van compromisloze, professionele haarverzorging ook toepassen op de producten die we zelf gebruiken. Doordat we voor de eerste keer zelf producten konden ontwikkelen, kregen we de kans om echt origineel te zijn. Onze productontwikkelaars hebben meerdere keren aangegeven dat onze ideeën onuitvoerbaar waren, maar omdat we onszelf hadden beloofd niets te lanceren waar we niet compleet tevreden over zijn, hebben we het nooit opgegeven. We hebben vastgehouden aan onze visie. De ontwikkeling van sommige producten heeft jaren geduurd. Als klein merk heb je de vrijheid om alles op je eigen manier te doen.

 • Producten

   

  De beste natuurlijke grondstoffen staan aan de basis van de producten van Noir Stockholm, hun werkzaamheid is te danken aan moderne state-of-the-art formules. Het resultaat is een exclusieve lijn van unieke, voedende, lichtgewicht shampoos, conditioners en treatments en ook van verzorgende, maar toch uitermate effectieve stylingproducten. De producten zijn ontwikkeld om met elkaar te combineren en zo een op maat gemaakte haarverzorgingsroutine te creëren.

 • Verzorgende droge shampoo-mist die verfrist en je haar een lift geeft, en tegelijkertijd alle tekenen van vettigheid vermindert zonder enige textuur toe te voegen.
  
  Soms vallen dingen gewoon onverwachts op hun plaats. En juist dat soort simpele transcendentie heeft dit unieke product gevormd. We wilden iets creëren dat je haar in één keer zou verfrissen, liften en doen herleven, zonder een druppel ruwheid. En zo kwam Secret Veil tevoorschijn.
  Licht als een veertje en zacht als een briesje, het geeft je het gevoel van pas gewassen haar op een merkbaar, onmerkbare manier. Revitaliseer je uitbarsting, verfris je pony of geef je haar een extra golvend lichaam. Dit is een geheim dat je wilt delen ... Zonder parabenen, veganistisch.
  
   
  VOEDENDE DROGE SHAMPOO-MIST. 150 ml.
  
  Wat: Verzorgende nevel voor droge shampoo
  Wie: Iedereen die een haarverfrissing nodig heeft
  Wanneer: u wilt altijd en overal een nieuw gewassen gevoel
  Hoe: Voor gebruik schudden. Spray in droog, ongewassen haar richting de wortels, sectie voor sectie of op specifieke gebieden die verfrissing nodig hebben. Haal de vingers door het haar als het product is opgedroogd.
  Bevat: Pinot noir druivenpitextract, Aloë Vera-extract
  Geur: Gardenia, Roos, Cederhout, Vetiver, Amber, Muskus.
 • Verpakking

  Noir Stockholm : Het design van de producten van NOIR Stockholm is clean en minimalistisch, mede door hun Scandinavische achtergrond. Dit maakt ze tot mooie, eigentijdse badkameraccessoires. Maar schoonheid is niet alles. De NOIR Stockholm verpakking is daarom gemaakt van lichtgewicht, recyclebaar aluminium, van PET en van gecertificeerd milieuvriendelijk papier. Voor iedere boom die wij gebruiken tijdens het productieproces, planten we 3 bomen terug.

  Noir Stockholm verpakkingen zijn lichtgewicht, waardoor er meer producten tegelijk kunnen worden verscheept, we minder verpakking en brandstof verbruiken. Daarnaast worden alle producten in Zweden ontwikkeld, gefabriceerd en gevuld zodat het import en export verkeer tot een minimum wordt beperkt. De verpakkingen zijn gebruiksvriendelijk; de vorm van de flessen ligt perfect in de hand, de spray werkt soepel en de deksels zijn makkelijk te openen. 

  Elk product uit de NOIR Stockholm-lijn heeft een eigen verhaal, te lezen op de verpakking.

  Door producten bloot te stellen aan zuurstof breken de actieve ingrediënten sneller af. De tubes zijn gemaakt van aluminium waardoor zuurstof niet “geïnhaleerd” kan worden na het openen.

  Hierdoor blijven de actieve ingrediënten langer werkzaam en blijven de substanties langer bruikbaar. Een bijkomend positief effect is dat er geen lucht in de verpakking zit en lege ruimte wordt verscheept. 

  Elk product uit de NOIR Stockholm-lijn heeft een eigen verhaal, te lezen op de verpakking. Verhalen die vanaf nu gedeeld en geleefd kunnen worden, door hun inspirerende karakter.

  Noir Stockholm
  www.noirstockholm.com

  Geuren

  Hair is about motion and flow, texture and glow. Hair is about scent. 

  Er is niets sensueler en intiem dan de geur van heerlijk geurend haar. Voor de geur van de producten is gebruik gemaakt van premium quality parfums. Elk product heeft zijn eigen, uniek aura, behorend tot dezelfde familie van warme, sensuele geuraccenten. Delicaat wanneer deze alleen wordt gebruikt en in combinatie met de andere Noir Stockholm geuren wordt door de verschillende geurlagen een exclusief, persoonlijk geurboeket opgebouwd.   Door alleen de meest verfijnde geuren te gebruiken, zijn de producten voorzien van een krachtige, superieure kwaliteit. Een aanwezige maar zeker geen zware geur, die net dat discrete vleugje van warme en sensuele frisheid achterlaat. 

  Noir Stockholm
  www.noirstockholm.com