• Noir Stockholm

 • Even voorstellen.....

   

  Kelly is mijn naam ben 24 jaar jong. De afgelopen 2.5 jaar heb ik gewerkt in een Barbershop in Amsterdam, en mij gespecialiseerd in het Barber vak, knippen van heren en modelleren/trimmen van baarden.. Nu weer terug bij Hairpoint waar mijn carrière begon. U kunt online bij mij een afspraak inboeken voor knippen, of in combinatie met volledige baard treatment. Ook kunt u een short baard treatment boeken. Mocht u toch geknipt willen worden door een collega, kunt u altijd bij mij een afspraak maken voor u baard.

  Tot snel Kelly

 • Vanavond kondigde demissionair premier Rutte tijdens de persconferentie aan dat de mondkapjesplicht in alle publieke ruimtes en voor de contactberoepen opnieuw wordt ingevoerd. Dit geldt voor onze medewerkers en klanten. De nieuwe regels gaan in op zaterdag 6 november en zijn aanvullend op de al geldende regels.

 • Noir Stockholm

  Tijdens de ontwikkeling van het merk Noir Stockholm waren we op zoek naar de perfecte combinatie van stijl en verzorging. 

  We besloten om geen concessies te doen: niet aan de verzorgende eigenschappen van de producten en ook niet aan de functionaliteit. In ons werk zijn we hartstochtelijke perfectionisten. We streven er altijd naar om iets anders te doen, iets beters. Iets nieuws. We wilden die filosofie van compromisloze, professionele haarverzorging ook toepassen op de producten die we zelf gebruiken. Doordat we voor de eerste keer zelf producten konden ontwikkelen, kregen we de kans om echt origineel te zijn. Onze productontwikkelaars hebben meerdere keren aangegeven dat onze ideeën onuitvoerbaar waren, maar omdat we onszelf hadden beloofd niets te lanceren waar we niet compleet tevreden over zijn, hebben we het nooit opgegeven. We hebben vastgehouden aan onze visie. De ontwikkeling van sommige producten heeft jaren geduurd. Als klein merk heb je de vrijheid om alles op je eigen manier te doen.

 • Producten

   

  De beste natuurlijke grondstoffen staan aan de basis van de producten van Noir Stockholm, hun werkzaamheid is te danken aan moderne state-of-the-art formules. Het resultaat is een exclusieve lijn van unieke, voedende, lichtgewicht shampoos, conditioners en treatments en ook van verzorgende, maar toch uitermate effectieve stylingproducten. De producten zijn ontwikkeld om met elkaar te combineren en zo een op maat gemaakte haarverzorgingsroutine te creëren.

 • Noir Stockholm : Het design van de producten van NOIR is clean en minimalistisch. Mede door hun Scandinavische achtergrond. Dit maakt ze tot mooie, eigentijdse lijn. . Voor iedere boom die wij gebruiken tijdens het productieproces. Planten we 3 bomen terug. De verpakkingen zijn gebruiksvriendelijk; de vorm van de flessen ligt perfect in de hand, de spray werkt soepel en de deksels zijn makkelijk te openen. Elk product uit de NOIR Stockholm heeft een eigen verhaal, te lezen op de verpakking. Hierdoor blijven de actieve ingrediĆ«nten langer werkzaam en blijven de substanties langer bruikbaar.  Elk product uit onze lijn heeft een eigen verhaal, te lezen op de verpakking.

  Noir Stockholm
  www.noirstockholm.com

  Elk product van Noir heeft zijn eigen, uniek geur. Door alleen de meest verfijnde geuren te gebruiken, zijn de producten voorzien van een krachtige, superieure kwaliteit.

  Noir Stockholm
  www.noirstockholm.com